Företagshälsovård

Hälsoundersökningar med omfattande Blodprovspaket. 32 analyser!

Dr Thun Företagshälsovård

Smidigt och bra helt enkelt

Läs mer om våra populära Hälsoundersökningar

Hos oss får du också hjälp med hälsoundersökningar, hälsoprofilbedömningar (HPI), läkarbesök och olika läkarintyg för dina anställda. Vi utför också medicinska kontroller i arbetslivet och utfärdar tjänstbarhetsintyg enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter för till exempel mast och stolparbete eller härdplast.

Vi har sedan ett flertal år ett väl etablerat samarbete med beteendevetare, naprapat, ergonom, arbetsmiljöingenjör och yrkeshygieniker för att fullt ut kunna möta dina behov som kund. Vi har också ett mycket gott samarbete med Piteås sjukgymnaster.

Vi kan via samarbetspartners ordna med utbildningar (t.ex. hjärt & lungräddning), noggrann genomgång och råd kring SAM (systematiskt arbetsmiljöarbete). Via samverkan har vi också en hög krisberedskap året runt om ditt företag skulle drabbas av en större kris- eller olyckshändelse.

Det är enkelt att vara företagskund hos oss. Du betalar för den typ av hälsoundersökning & den företagshälsovård du önskar – inget mer. Ingen årsavgift. Inga dolda kostnader.

Vi är både företagshälsa och läkarmottagning – allt under ett tak med gynnsam prisbild och mycket god service. Som extra förmån hos oss kan anställda vid de flesta sjukdomstillstånd bara genom att lyfta luren snabbt få en tid för läkarbesök till en kostnad av 300 kr. Alltså samma pris som på hälsocentralen. Frikort gäller.

Du behöver inte heller binda dig i avtal direkt. Låt de anställda prova någon av våra hälsoundersökningar innan ni bestämmer er. Är ni nöjda så stannar ni kvar. Våra avtal löper ett år i taget.

Krångligare  än så behöver det inte vara med företagshälsovård, enkelt eller hur?

Du som företagare kan naturligtvis anlita oss för din företagshälsovård oavsett vilken hälsocentral du eller de anställda tillhör. Ni behöver heller inte lista om er om ni söker för vanlig sjukvård hos oss. Ni får bara ytterligare ett alternativ till er hälsocentral, inte så dumt eller hur?

Vissa gånger kan det vara en fördel att nyttja sin sjukvårdsförsäkring. Det gäller inte minst symptom eller sjukdomar där du misstänker att en röntgenundersökning behöver göras och där väntetiderna inom den offentliga vården tyvärr kan vara lång. Vi har avtal med alla försäkringsbolag i branschen. Ringer ni ert Försäkringsbolags vårdplanering kan de med få undantag boka in er på ett läkarbesök hos oss den dag ni önskar.

Vi följer Region Norrbottens riktlinjer och rekommenderar därför att du har munskydd eller visir när du besöker oss. Välkommen!

Har du frågor eller funderingar ring 0911-10771 så hjälper vi dig!

Dr Thun Företagshälsa blev en lyckträff för oss på Laitis

Den smidiga hanteringen, tillgängligheten och det generösa och trevliga mottagandet har vi verkligen uppskattat.

Vi kan absolut rekommendera andra företag att kontakta Dr Thun!
Signar Marklund, tidigare mångårig VD på Laitis i Piteå